Борщ з чорносливом і грибами

Борщ з чорносливом і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Буряк – 300 г
Морква – 150 г
Картопля – 350 г
Ріпчаста цибуля – 150 г
Капуста білокачанна – 200 г
Гриби – 100 г варених грибів
Чорнослив – 50 г
Кетчуп – 2-3 столові ложки
Зелень – пучок
Бульйон – 3 літра
Оцет 6% – 1/2 — 1 чайна ложка (за смаком)
Часник – 2-3 зубчики
Лавровий лист – 2 листочка
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Рослинна олія – 2 столові ложки
Сметана – за смаком (порційно)

Як приготувати Борщ з чорносливом і грибами