Сосиски в тісті

Сосиски в тесті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Борошно – 600 г, цукор – 2 ст. ложки, 0.5 ч. ложка солі, молоко або вода – 1 стакан дріжджі м’які 25 р, олію соняшникову 30 р, яйця 2 шт., сосиски 20 шт.

Інгредієнти

Борошно – 300 просеянная
молоко – 200 температура 37-40 градусів
цукор – 2 столові ложки
сіль – 0.5 чайної ложки
дріжджі – 25 гр. м’які
масло подсолничное – 30 гр
яйця – 2 штук
сосиски – 20 штук

Як приготувати Сосиски в тісті

Для всієї родини, а особливо, для дітей сосиски в тісті – це майже ласощі. Якщо набридло і нудно є прості сосиски і немає фантазії, що покласти дитині на сніданок, тоді “сосиски в тісті” те, що потрібно. До речі, діти можуть брати участь у приготуванні страви.

Покроковий рецепт

1. Необхідно підготувати борошно, просіяне її. Потім змішати молоко, дріжджі, цукор і сіль, додавши в цю суміш борошно. Борошна потрібно 200 гр. Через пів години необхідно додати яйця, олія соняшникова і решту борошна.

2. Замішуємо тісто, даємо йому постояти хвилин 10. Потім розділяємо його на 20 однакових кульок. Можна розділити на десять. Кожен кульку розкачуємо і розрізаємо коло тесту на дві рівні частини, по середині.


3. Тепер потрібно все закрутити сосиску в тісто і закріпити його по краях.


4. Необхідно розподілити масло по листу і розкласти на ньому всі сосиски.


5.Через 40 хвилин випікання, при температурі 180 градусів страва готова до вживання і виглядає дуже апетитно. Діти просто обожнюють це страва, воно дуже зручне і ситне для шкільного сніданку.