Пахлава бакинська

Пахлава бакинська – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Несолодке тісто. Начинка солодка і ароматна. І все це просякнуто маслом з медом. Справжнє східне диво!

Інгредієнти

Борошно – 250-300 р.
Масло – 1 пачка 130 р. в тісто, 50 р. для змащування шарів і форми для випічки
сметана – 1 ст. ложка
яйце – 1 штука
дріжджі сухі – 1 ч. л.
цукор – 300 р.
горіхи – 200 р.
кардамон – за смаком можна не додавати
кориця – за смаком можна не додавати
мед – 2 ст. ложки розтопити, для змазування
жовток – 1 штука для змащування перед випічкою

Як приготувати Пахлава бакинська