Японський суп з морепродуктами

Японський суп з морепродуктів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Традиційний японський морський суп має дуже вишуканий смак і аромат.

Інгредієнти

куряче філе – 250 грам
ріпчаста цибуля – 75 грам
креветки очищені – 150 грам
мідії очищені – 75 грам
кальмари очищені – 100 грам
вершки середньої жирності (20-25%) – 80 грам
рибний бульйон – 250 мл
олія соняшникова, сіль, спеції – за смаком

Як приготувати Японський суп з морепродуктами

Для приготування такого супу не знадобиться особливих кулінарних навичок і незвичних продуктів. Приготувати такий суп один раз, ви обов’язково створите цей рецепт в список своїх улюблених.

Покроковий рецепт

В першу чергу слід обсмажити куряче філе з ріпчастою цибулею.

Налити в курку 250 мл рибного бульйону і довести м’ясо до готовності.

У каструлю з бульйоном, де буде готуватися суп слід відправити м’ясо, вершки. Поставити на середній вогонь.

Далі слід додавати морепродукти, але робити це потрібно з певною послідовністю, щоб не переварити їх і не зіпсувати ніжний смак. В першу чергу додаємо мідії, після креветки, і в самому кінці кальмари.

Додаємо сіль, спеції. Доводимо суп до готовності. Подавати гарячим, прикрасивши дрібно нарубаною зеленню. Морепродукти можна замінити на кілька видів вашої улюбленої риби. Приємного апетиту!