Пікантний Суп

Пікантний Розсольник – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пікантний розсольник на яловичому бульйоні на будь-який смак

Покроковий рецепт


Варимо яловичий бульйон протягом 30 хвилин

Поки вариться бульйон, чистимо овочі, картоплі і цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на крупній тертці, часник дрібно рубаємо


Дістаємо м’ясо, режим кубиками, додаємо в бульйон

Кидаємо картоплю в бульйон, солимо, перчимо

Обсмажуємо до золотистого кольору : цибулю, моркву, половину часнику , додаємо 1 ст. ложку цукру

Вливаємо томат, і додаємо перець чилі. Тушкуємо 5-7 хвилин

Додаємо зажарку в бульйон

ретельно промиваємо рис, додаємо в суп, перемішуємо. Варимо 7-10 хвилин


Беремо огірки, нарізаємо дрібними кубиками, додаємо, варимо 5-7 хвилин


В кінці додаємо дрібно нарізаний часник, зелень, сметану!