Пікантний розсольник на яловичому бульйоні на будь-який смак
Покроковий рецепт
Варимо яловичий бульйон протягом 30 хвилин
Поки вариться бульйон, чистимо овочі, картоплі і цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на крупній тертці, часник дрібно рубаємо
Дістаємо м’ясо, режим кубиками, додаємо в бульйон
Кидаємо картоплю в бульйон, солимо, перчимо
Обсмажуємо до золотистого кольору : цибулю, моркву, половину часнику , додаємо 1 ст. ложку цукру
Вливаємо томат, і додаємо перець чилі. Тушкуємо 5-7 хвилин
Додаємо зажарку в бульйон
ретельно промиваємо рис, додаємо в суп, перемішуємо. Варимо 7-10 хвилин
Беремо огірки, нарізаємо дрібними кубиками, додаємо, варимо 5-7 хвилин
В кінці додаємо дрібно нарізаний часник, зелень, сметану!