Солянка мясна з солоними огірками і буряком

Солянка мясна з солоними огірками і буряком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Побалуйте своїх рідних.

Інгредієнти

М’ясний набір для солянки – 300 грам
Картопля – 6 штук
Мариновані огірки – 3 штуки
Цибуля – 1 штука
Морква – 1 штука
Буряк – 1 штука
Томатний сік – 1 стакан
Вода – 3 літри

Як приготувати Солянка м’ясна з солоними огірками і буряком

Для того щоб приготувати домашню солянку нам знадобиться: копченості (у мене з магазину готовий набір різних копченостей), картопля, огірки, цибуля, буряк, морква, томатний сік лимон.

Покроковий рецепт


Дістаємо набір копченостей промиваємо і ставимо на плиту вариться бульйон.

Тим часом готуємо всі інші інгредієнти. Чистимо картоплю миємо й нарізаємо кубиками.



Мариновані огірки дрібно нарізаємо.

Як тільки бульйон закипить додаємо картоплю.




На сковороді обсмажуємо наші овочі: цибулю, моркву і буряк, також в кінці додаємо томатний сік і тушкуємо ще 3 хвилини.



Як приготуватися картоплю додаємо мариновані огірки і овочі. Доводимо до кипіння і наша солянка готова. Подавати можна зі сметаною і лимоном. Приємного апетиту!