Суп на мясному бульйоні з солоними огірками

Суп на мясному бульйоні з солоними огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропонуємо вам різноманітити скарбничку рецептів перших страв смачним супом, в якому така крупа як перловка чудово поєднується з солоними огірками. Як відомо, називається такий супчик – розсольник.

Інгредієнти

Яловичина – 400 гр
Перлова крупа – 3 / 4 склянки
Картопля – 3 штуки
Морква – 1 штука
Ріпчаста цибуля – 1 штука
Болгарський перець – 1 штука
Солоний огірок – 1 штука
Рослинна олія – 40 мл
Вода – 2,5 л
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Зелень – 3 гілочки

Як приготувати Суп на м’ясному бульйоні з солоними огірками

Приготований за нашим рецептом розсольник виходить з насиченим смаком і досить ситним. Основа такого супу – м’ясний бульйон. Конкретно в даному рецепті використовувався бульйон, зварений на яловичині. Але можна зварити бульйон для розсольнику з курки. Крім перловки і солоних огірків для нашого супчика взяті овочі: картопля, ріпчаста цибуля, морква і солодкий болгарський перець. Про те, як правильно зварити суп з квашеними огірочками розповідається в нижчеподаному рецепті. Для реалізації запропонованого страви потрібно підготувати відповідну за розміром каструлю, обробну дошку, тертку, ножик, сковороду, лопатку або ложку для перемішування інгредієнтів.

Покроковий рецепт

Багато в чому смак супу залежить від бульйону, на якому він зварений. Але при готуванні розсольнику приділити увагу, насамперед, потрібно перлової крупі. Щоб прискорити процес варіння супу, рекомендується заздалегідь замочити перловку у воді. Бажано зробити це з ночі. Тоді крупа добре набубнявіє, і приготувати розсольник буде в рази швидше. Коли бульйон для розсольнику буде готовий, вийміть з каструлі м’ясо, посоліть. Перекладіть в бульйон набряклу перловку. Варіть крупу хвилин 20-25. Це час займіть підготовкою інших інгредієнтів для супу.

Очистіть овочі, які вказані в списку інгредієнтів: моркву, ріпчасту цибулю, солодкий болгарський перець, картопля.

Очищену картоплю наріжте у формі невеликих за розміром брусочків або кубиків. Перекладіть подрібнений для розсольнику картоплю в каструлю варитися.

Далі потрібно зайнятися іншими овочами, які підуть для засмажки. Натріть моркву, цибулю поріжте дрібними шматочками, кубиками подрібніть солодкий перчик. Перекладіть нарізку з овочів в рослинне масло на сковороду. Масло для засмажки попередньо потрібно добре розігріти. Пасеруйте овочі до м’якості.

Паралельно подрібніть солоний огірочок.

Перекладіть огірочок на сковороду до овочів. Продовжуйте пасерувати інгредієнти.

Підготовлену овочеву засмажку переправте в каструлю. Проваріть до готовності картоплі і перлової крупи. Здобріть в кінці варіння готовий розсольник чорним меленим перцем. Можна додати свіжу або сушену зелень. Охолоджене м’ясо наріжте, додайте в суп.

Смачний суп з квашеними огірками готовий! Приємної трапези!