Розсольник класичний на мясному бульйоні

Розсольник класичний на мясному бульйоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний домашній розсольник за класичним рецептом порадує ваших домочадців і вони скажуть вам спасибі!

Інгредієнти

Яловичий бульйон – 3 літра
Перлова крупа – 1/4 склянки
Картопля – 3 шт.
Морква – 1 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 шт
Солоний огірок – 4 шт. середні
Лавровий лист – 2 шт.
Томатна паста – 1 ст. л. з гіркою
петрушка свіжа – за смаком
Сіль – 2 ч. л
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Розсольник класичний на м’ясному бульйоні