Розсольник з остринкой

Розсольник з остринкой – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Таким супчиком можна чудово зігрітися в холодні осінні чи зимові вечори. Легка гостриночка надає незвичайний смак страви і не залишить нікого байдужим. Спробуйте! 🙂

Інгредієнти

Яловичина – 300 гр можна трохи більше або менше
Перлова крупа – 1/2 склянки
Ріпчаста цибуля – 1 велика, або кілька маленьких
Морква – 1 шт.
Солоний огірок – 4-5 шт.
Картопля – 3-4 шт.
Зелень – за смаком
Сіль – за смаком
Червоний перець – пол ч. л.
Рослинне масло – для обсмажування
Часник – 1 зубчик

Як приготувати Розсольник “з остринкой”