Таким супчиком можна чудово зігрітися в холодні осінні чи зимові вечори. Легка гостриночка надає незвичайний смак страви і не залишить нікого байдужим. Спробуйте! 🙂
Інгредієнти
Яловичина – 300 гр можна трохи більше або менше | |
Перлова крупа – 1/2 склянки | |
Ріпчаста цибуля – 1 велика, або кілька маленьких | |
Морква – 1 шт. | |
Солоний огірок – 4-5 шт. | |
Картопля – 3-4 шт. | |
Зелень – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Червоний перець – пол ч. л. | |
Рослинне масло – для обсмажування | |
Часник – 1 зубчик |
Як приготувати Розсольник “з остринкой”
Сторінка: 1 2