Розсольник класичний з перловкою і копченою ковбасою

Розсольник – це класичне блюдо російської кухні.

Інгредієнти

М’ясо – 300 гр.
Перлова крупа – 250 гр.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Болгарський перець – 1 шт.
Копчена ковбаса – 50 гр.
Картопля – 300 гр.
Солоні огірки – 200 гр.
Огірковий розсіл – 0,5 л
Спеції – за смаком
Рослинне масло – 10 мл
Вода – 2 л

Як приготувати Розсольник “класичний” з перловкою і копченою ковбасою

Сьогодні ми пропонуємо приготувати суп “Розсольник класичний” з перловкою і копченою ковбасою. Цей рецепт простий у приготуванні. А найголовніше – це замочити перловку на ніч в дуже теплій воді, тоді вона готується швидко.

Покроковий рецепт

Щоб приготувати розсольник, для початку необхідно приготувати наваристий м’ясний бульйон. Для цього взяти 300 гр. м’яса, помити, покласти у велику каструлю і залити 2 літрами чистої фільтрованої води. Поставити каструлю на вогонь. Далі ретельно промити під проточною водою 1/2 склянки перлової крупи і покласти її варитися до м’яса.

Тим часом підготувати овочі. Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці, цибулю почистити і дрібно нашаткувати, перець помити і нарізати смужками.

Так само нарізати тонкою соломкою 50 гр. копченої ковбаси, вона додасть смак копченості супу. Так само дрібно нарізати 200 гр. солоних огірків. Викласти всі вищеперелічені овочі з ковбасою на раніше розігріту і змащену 10 мл рослинного масла сковороду і обсмажити протягом 10 хвилин.

Вміст сковороди залити 0,5 л огіркового розсолу і тушкувати на повільному вогні ще 5 хвилин. Так само почистити, помити і нарізати картоплю. Нарізану картоплю і заправку відправити в каструлю до м’яса і перловке. Додати зелень і приправи.

Дивіться також:  Рожевий суп з квасолею, копченою куркою і чилі-ковбасками

Варити до готовності картоплі і перловки. Подавати гарячим, можна зі сметаною. Приємного апетиту!