Рисовий суп з шинкою

Рисовий суп з шинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропонуємо до обіднього перекусу зварити суп з рисом. Основа супу – будь м’ясний бульйон. Як доповнення використовується шинка.

Інгредієнти

М’ясний бульйон – 2 л готовий
Картопля – 2-3 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
Рис – 0,5 склянки
Шинка – 200 гр
Зелень свіжа – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Рисовий суп з шинкою

Щоб зварити рисовий суп з шинкою, можна взяти за основу бульйон, зварений на курці або м’ясі. Рисовий суп виходить одночасно і ситним та смачним і апетитним. Крім рису і шинки слід підготувати картоплю, моркву, спеції, зелень.

Покроковий рецепт

Бульйон, на якому ми будемо варити суп, у нас вже готовий. Солимо його за смаком. Першим інгредієнтом відправимо в каструлю картоплю. Його слід очистити і нарізати у формі брусків. Варимо картоплю 10 хвилинок.

Поки вариться картопля, підготуємо інші інгредієнти. Чистимо моркву і цибулю ріпчасту. Подрібнити цибулю просто ножем шматочками, а моркву натремо. Викладаємо овочеву нарізку в суп до картоплі. Продовжуємо варити далі.

Готуємо потрібну порцію рису. Промиваємо його, відправляємо в суп. Відразу перемішуємо, щоб зерна рису не зібралися в грудку.

Нарізаємо кубиками шинку. Можна взяти курячу, можна будь-якого іншого сорту. Нарізку з шинки викладаємо в суп за 5 хвилин до готовності всіх інгредієнтів.

В кінці готовий суп з рисом і шинкою присипаємо порубаним зеленою цибулею або інший свіжою зеленню.

Всім приємного апетиту!