Розсольник на зиму з перловою крупою

Розсольник на зиму з перловою крупою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Заготовки супів в банках на зиму це відмінна ідея зберігання овочів, а найголовніше, що потім ви зможете приготувати смачний суп розсольник з перловкою за дуже короткий час.

Інгредієнти

Огірок – 3 кг
Помідори – 3 кг
Цибуля ріпка – 0,7 кг
Морква – 0,5 кг
Перлова крупа – 300-400 гр
Сіль – 4 ст. ложки
Масло пісне – 500 мл
Перець горошком – 1 ст. ложка
Лавровий лист – 5-7 шт
Оцтова есенція 70% – 1 ст. ложка

Як приготувати Розсольник на зиму з перловою крупою