Розсольник на бульйоні з індички

незвичайний розсольник з крильцями індички, рисом і часником.

Інгредієнти

крильця індички – 3 шт.
картопля – 3 – 4 шт.
морква – 1 шт.
солоні огірки – 3 шт.
рис – 5 – 6 ст. л.
часник – за смаком
цибулина – 1 шт.

Як приготувати Суп на бульйоні з індички

Розсольник, приготований за цим рецептом, сподобається абсолютно всім. Бульйон, зварений на крильцях від індички, виходить густим, наваристим і ароматним. Рис, замість звичної перлової крупи, в поєднанні з часником зроблять блюдо цікавим і незвичайним.

Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти

1. Зварити бульйон. Для цього крила опустити у воду, поставити на вогонь. Дочекатися закипання і зняти утворилася пінку.

2. Спеції і додати лаврушку після закипання бульйону. Щоб він був смачніший, можна додатково покласти цілу цибулину. Посолити. Варити до готовності, хвилин 20.

3. Рис промити, засипати в бульйон, варити ще 7 хвилин.

4. Крильця вийняти з бульйону.


5. Картоплю нашаткувати соломкою, додати в суп. Варити до готовності.




6. Приготувати засмажку. Моркву і цибулю злегка протушкувати, потім додати натертий огірок. Тушкувати ще хвилин 5 – 7.

7. Засмажку опустити в суп, прокип’ятити 2 хвилини.

8. На заключному етапі, приправити 2 ст. ложками різаного кропу, видавити часник. Дати прокипіти ще 2 хвилини.
Подавати розсольник можна зі сметаною і грінками.

Дивіться також:  Овочевий крем-суп