Добрий день дорогі господині! Всі ми хочемо прийти з роботи втомлені, приготувати швидше поїсти і лягти трохи відпочити. Так ось для вас рецепт смачного розсольнику, приготування якого не забере у вас багато часу!
Інгредієнти
Картопля – 500 гр | |
Огірки – 400 гр | |
Ріпчаста цибуля – 1 штука | |
Морква – 1 штука | |
Ковбаса – 300 гр | |
Томатний сік – 150-200 гр | |
Манна крупа – 100 гр | |
Рослинне масло – 50 гр | |
Зелень – 50 гр |
Добрий день дорогі господині! Всі ми хочемо прийти з роботи втомлені, приготувати швидше поїсти і лягти трохи відпочити. Так ось для вас рецепт смачного розсольнику, приготування якого не забере у вас багато часу!
Покроковий рецепт
Наливаємо трохи більше половини каструлі води (у мене була на 5 літрів).
Очищаємо картоплю і ріжемо ось таким чином:
Солимо воду за смаком і висипаємо картоплю. Поки буде варитися наш картоплю, приготуємо піджарку: очистимо й наріжемо лук.
Потім моркву.
Вливаємо олію на пательню.
Висипаємо цибулю, підсмажуємо і тільки потім додаємо моркву, після того як підсмажаться овочі виливаємо томат і тушкуємо 10 хвилин.
До цього часу наш картопля майже готовий, додаємо до нього піджарку і нарізану ковбасу (варену або копчену), варимо 10 хвилин.
Після цього додаємо огірки.
і після закипання всипаємо манну крупу невеликими порціями, безперервно помішуючи і проварюємо 5 хвилин.
Потім додаємо дрібно нарізану зелень (можна пір’я цибулі, кріп і петрушку).
Після того, як наш розсольник добре закипить, можна вимкнути вогонь і щільно накрити кришкою, буквально на 5 хвилин. Приємного апетиту!
Ось так виглядає наш розсольник по закінченню готування.