Смачний освіжаючий літній суп.
Інгредієнти
сухий чебрець подрібнений – одна ч. ложка | |
курячий або овочевий бульйон – два літри | |
часникові зубчики великі очищені – три штуки | |
соковита буряк велика – три штуки | |
темний бальзамічний оцет – одна ч. ложка | |
великий соковитий апельсин – одна штука | |
зелена цибуля – один маленький пучок | |
цукровий пісок – за смаком | |
салатний цибулю фіолетовий великий – одна штука | |
мелений чорний перець – за смаком | |
соняшникова або оливкова олія – п’ять ст. ложок | |
тонкомолота сіль морська – за смаком | |
вершки маложирні – 230 мл | |
натуральний рідкий йогурт без добавок – 260 мл |
Як приготувати Холодний буряковий суп з йогуртом і апельсином
Сторінка: 1 2