Холодний буряковий суп з йогуртом і апельсином

Холодний буряковий суп з йогуртом і апельсином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний освіжаючий літній суп.

Інгредієнти

сухий чебрець подрібнений – одна ч. ложка
курячий або овочевий бульйон – два літри
часникові зубчики великі очищені – три штуки
соковита буряк велика – три штуки
темний бальзамічний оцет – одна ч. ложка
великий соковитий апельсин – одна штука
зелена цибуля – один маленький пучок
цукровий пісок – за смаком
салатний цибулю фіолетовий великий – одна штука
мелений чорний перець – за смаком
соняшникова або оливкова олія – п’ять ст. ложок
тонкомолота сіль морська – за смаком
вершки маложирні – 230 мл
натуральний рідкий йогурт без добавок – 260 мл

Як приготувати Холодний буряковий суп з йогуртом і апельсином