Дав – індійський суп з бобових культур

Дав – індійський суп з бобових культур – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пісний суп Дав – проста їжа, яку можуть дозволити собі всі верстви населення Індії. Але ця їжа є не тільки наповненою поживними речовинами, але і лікувально-оздоровчої.

Інгредієнти

жовта чечевиця – 1/2 чашки
квасоля червона суха – 1/2 чашки
квасоля чорна суха – 1/2 чашки
горох жовтий – 1/2 чашки
кашмірі гарам масала – 1/2 чайної ложки
вода – 2,5 чашки
сіль – 3/4 чайної ложки
насіння кмину – 1/2 чайної ложки
лавровий лист – 1 лист
порошок коріандру – 1 чайна ложка
куркума – 1/2 чайної ложки
часник – 5-6 зубчиків
помідор – 2 середніх
імбир подрібнений – 1 ст. л.
цибуля ріпчаста – 1/2 чашки нарізаного
червоний перець чилі – 1/2 чайної ложки пластівців

Як приготувати Дав – індійський суп з бобових культур