Харчо з баранини

Харчо з баранини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

М’ясо баранини – 300 г (грудка)
Волоські горіхи – 80 г
Соус Сацебелі – 100 г (або Ткемалі)
Рис – 150 г
Рослинне масло – 1 ст. л.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Часник – 2 зубчики
Хмелі-сунелі – 1,5 ч. л.
Червоний перець – 1 ч. л.
Перець горошок – 4-5 шт.
Зелень – за смаком

Як приготувати Харчо з баранини

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти..

Зварити бульйон з баранячої грудинки. М’ясо витягнути остудити, очистити від жиру, порвати на шматочки, знову закинути в бульйон.

У бульйон засипати рис, варити 10-15 хвилин.

Цибулю почистити, дрібно покришити, обсмажити до золотистого кольору. Додати в бульйон.

Горіхи порубати ножем або подрібнити у блендері, закинути в суп.

Додати соус Сацебелі (або Ткемалі).

Відразу додати хмелі-сунелі, червоний мелений і чорний горошок перець. Варити ще 5-10 хвилин. В кінці додати подрібнений часник. Зняти з вогню, дати настоятися.

Розлити по тарілках, притрусивши зеленню петрушки.