Суп-локшина з фрикадельками

Суп-локшина з фрикадельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясні кульки в супі притягнуть до столу і молодших членів сім’ї.

Інгредієнти

Свинина – 500 гр
Цибуля ріпчаста – 2 шт
Картопля – 3 шт
Морква – 1 шт
Локшина або вермішель – 2 ст. л.
Лавровий лист – 2 шт
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком

Як приготувати Суп-локшина з фрикадельками

Для цієї страви можна використовувати будь фарш. З м’яса, риби або птиці, а можна змішати, наприклад, кілька видів м’яса. Такий супчик важко зіпсувати і інгредієнти можна змінювати. Використовувати різні овочі, крупу або макаронні вироби на ваш смак.

Покроковий рецепт

Ставимо на газ каструлю з водою, чекаємо, поки закипить. У цей час чистимо і ріжемо картоплю кубиками і запускаємо в киплячу рідину.

Поки вариться картопля, м’ясо прокручуємо з цибулею на м’ясорубці (через саму дрібну сітку). Додаємо сіль і чорний перець і ліпимо з отриманого фаршу кульки. Для того, що б фрикадельки ні розвалювалися і тримали форму фарш потрібно гарненько відбити. Робимо їх одного розміру за допомогою чайної ложки.

Запускаємо фрикадельки до картоплі. Також додаємо в бульйон, одну цілу цибулину (в кінці приготування потрібно буде витягнути її).

Чистимо моркву натираємо на дрібній тертці і теж відправляємо в суп. Варимо 15 хвилин.

Наступним кроком додаємо дрібні макарони (локшину або вермішель), помішуємо, щоб вони не злиплися і не приставали до дна. Продовжуємо готувати ще 10 хвилин.

На завершальному етапі приготування додаємо зелень, сіль, лавровий лист і через 5 хвилин смачний суп-локшина з фрикадельками готовий!