Суп-пюре з гарбуза з сухариками, імбиром і бастурмою

Суп-пюре з гарбуза з сухариками, імбиром і бастурмою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжний овочевий суп пюре з гарбуза – відмінне рішення для вечері!

Інгредієнти

Гарбуз – 400 г
Морква – 1 шт.
Картопля – 1 – 2 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Рослинна олія – 2 ст. л.
Соєвий соус – 2 ст. л. або за смаком
Імбир – 1 ч. л. (рубленої) або за смаком
Сухарі – жменя
Бастурма – кілька шматочків
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Зелень рубана
Вода – 1 літр

Як приготувати Суп-пюре з гарбуза з сухариками, імбиром і бастурмою