Суп-пюре з гарбуза з сухариками, імбиром і бастурмою

Суп-пюре з гарбуза з сухариками, імбиром і бастурмою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарбуз очистити від шкірки і насіння. М’якоть гарбуза нарізати кубиками. Картоплю почистити, нарізати кубиками. Все викласти в каструлю. Почистити моркву і теж закинути в каструлю. Залити водою і відварити до готовності на слабкому вогні.

Цибуля ріпчаста дрібно нашаткувати.

Обсмажити його на рослинному маслі до золотистого кольору.

Нарізати дрібно імбир.

Відварну гарбуз, картопля, морква, обсмажену цибулю, імбир, соєвий соус, сіль, перець акуратно перекласти в блендер і подрібнити до утворення однорідного пюре. Чашу до верху не заповнюйте, а то шпалери на вашій кухні можуть перетворитися в горошок оранжевого кольору. Не забудьте спробувати крем-суп на смак!

Наповнити глибоку тарілку овочевим суп пюре . По центру викласти житні сухарики і шматочки бастурми.

Порада: Замість бастурми ви можете використовувати смажений хрусткий бекон або копчену ковбаску. Теж дуже смачно!
Приємного апетиту!