Пряний суп з корінням та грибами

Пряний суп з корінням та грибами – ситне і швидке в приготуванні блюдо без шматочка м’яса!

Інгредієнти

Селера кореневої – 50 г
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Корінь пастернаку – 50 г
Гриби печериці – 100 г
Сочевиця – 1/2 чашки
Спеції – за смаком
Чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком
Картопля – 3 шт.
Салямі – за бажанням

Як приготувати Пряний суп з корінням та грибами

Вегетаріанський суп з пікантними корінням і печерицями порадує поживністю, пряним смаком і швидким приготуванням. Всього за півгодини можна зварити смачний і ароматний суп з простих і доступних інгредієнтів. Таке блюдо можна подати до обіду або дієтичного вечері. Експериментуйте з овочами і видами грибів, спеціями і зеленню і – насолоджуйтеся пряним і ароматною стравою!

Покроковий рецепт

Подрібнити очищені коренеплоди і коріння – селера, морква, пастернак, картоплю. Залити овочі водою, промити і відправити на вогонь. Варити до напівготовності.

Тим часом нашаткувати цибулю і печериці. Всипати в суп, коли овочі будуть аль денте. Також, можна додати замість грибів подрібнену салямі.

Промити сочевицю від зайвої лушпиння і фрагментів листів і відправити в суп разом з грибами. Готувати смачне і ароматне блюдо до м’якості інгредієнтів.

Перед подачею довести суп до смаку і приправити зеленню. Розлити суп гарячим по тарілках.

Подавати пряний суп з корінням разом з часниковими булочками, скибочками сиру і свіжоспеченим багетом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Густий, курячий суп з марокканськими травами