Шаурма в лаваші з крабовими паличками, креветками і сиром

Існує безліч способів приготування в домашніх умовах. Сьогодні ми розглянемо один з них, з креветками і крабовими паличками.

Інгредієнти

Лаваш – 2 штуки
Сир – 50 гр
Крабові палички – 50 гр або крабове м’ясо
Креветки – 50 гр
Помідори – 1/2 шт.
Сіль – за смаком
Майонез – 1,5 ст. ложки
Кетчуп – 1 ст. ложка
Листя салату – кілька листя

Як приготувати Шаурма в лаваші з крабовими паличками, креветками і сиром

Всі люблять шаурму, і це не дивно, адже це відмінний спосіб смачно, а головне ситно перекусити. Існує безліч способів приготування в домашніх умовах. Сьогодні ми розглянемо один з них, з креветками і крабовими паличками.

Покроковий рецепт

Для початку розкладаємо лаваш і змащуємо майонезом.

Готуємо начинку майбутньої шаурми: крабові палички нарізаємо довгими смужками, помідори нарізаємо часточками, натираємо сир, готуємо креветки.

Викладаємо спочатку листя салату, потім крабові палички і додаємо зверху трохи солі, далі в хід йдуть крабові палички і присипаємо тертим сиром. Останніми кладемо креветки. Готову начинку поливаємо зверху кетчупом, майонезом змішаним з (2:1 -майонез/кетчуп).

Загортаємо лаваш, акуратно вміщуючи начинку і не даючи їй «вилізти» назовні.
За бажанням, шаурму можна підсмажити на заздалегідь змащеній маслом сковороді до утворення скоринки. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Шаурма з індички