Головні інгредієнти: індичка, лаваш, спеції за смаком, помідори, огірки, цибуля, листя салату. При бажанні можна додати звичайну капусту, корейську моркву…
Інгредієнти
Грудка індички – 250-300 р. | |
Часник – 2 зубчики | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком | |
Майонез – 2 ст. л. | |
Соус (часниковий) – 5-6 ст. л. | |
Огірок – 1 шт. | |
Помідор – 1 шт. | |
Цибуля порей – 1 шт. |
Рецепт не зовсім простий, так як для приготування самої шаурми спочатку потрібно приготувати м’ясо – буженину з індички. Можна взяти будь-яке інше м’ясо, можна купити готове, копчене або приготоване на грилі. Але саме по такому рецепту виходить дуже смачна шаурма.
Покроковий рецепт
Спочатку готуємо буженину з м’яса індички. На фольгу кладемо грудку індички, солимо, перчимо, додаємо приправу хмелі-сунелі, часник шматочками, обмазуємо майонезом, загортаємо. Залишаємо маринуватися хвилин 15. Потім відправляємо в розігріту духовку на 1 годину.
Лаваш розрізаємо порційно на прямокутники, які потім можна загорнути з начинкою (не на маленькі шматочки). Ріжемо листя салату, готове м’ясо індички. Зверху на розкладаємо лаваш.
Додаємо огірки, помідори і цибулю (шматочками). Поливають часниковим соусом (або будь-яким іншим, який подобається).
Загортаємо, подаємо! Товщину (кількість інгредієнтів кладемо як вам зручніше). Приємного апетиту!