Шаурма з індички

Шаурма з індички – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Спочатку готуємо буженину з м’яса індички. На фольгу кладемо грудку індички, солимо, перчимо, додаємо приправу хмелі-сунелі, часник шматочками, обмазуємо майонезом, загортаємо. Залишаємо маринуватися хвилин 15. Потім відправляємо в розігріту духовку на 1 годину.


Лаваш розрізаємо порційно на прямокутники, які потім можна загорнути з начинкою (не на маленькі шматочки). Ріжемо листя салату, готове м’ясо індички. Зверху на розкладаємо лаваш.


Додаємо огірки, помідори і цибулю (шматочками). Поливають часниковим соусом (або будь-яким іншим, який подобається).




Загортаємо, подаємо! Товщину (кількість інгредієнтів кладемо як вам зручніше). Приємного апетиту!