Стейк-гриль з яловичини з травами, запечений у фользі

Яловичі стейки в маринаді – соковите м’ясне блюдо на сковороді-гриль!

Інгредієнти

Яловичина – 400 г
Сіль – за смаком
Сухий часник – за смаком
Кукурудзяна олія – 1 ст. л.
Чебрець – опціонально
Розмарин – опціонально
Чорний мелений перець – за смаком

Як приготувати Стейк-гриль з яловичини з травами, запечений у фользі

Стейки з яловичини з травами – пікантне і соковите м’ясо на грилі. Це варіант приготування дуже ніжного м’яса – без запаху яловичини і жорсткості.

Покроковий рецепт

Промити свіжу яловичину, зачистити від жив і зайвого плівок. Нарізати м’ясо на шматочки, товщиною у два пальці. Натерти яловичі стейки сіллю і перцем, рясно змастити рослинним кукурудзяною олією. Посипати сушеним або свіжим чебрецем, розмарином і часником. Загорнути стейки у фольгу і відправити в холодильник на строк від півгодини до 12 годин.

М’ясо промариновано і готове до смаження. Перш, ніж готувати стейки, потрібно вийняти м’ясо з холодильника заздалегідь, щоб воно нагрілося до кімнатної температури.

Обсмажити м’ясо на сильному вогні по одній хвилині з кожної сторони.

Викласти м’ясо на фольгу, змащену маслом і відправити в розігріту духовку на десять хвилин.

Дати м’ясо відпочити п’ять хвилин під фольгою при кімнатній температурі. Нарізати яловичину на шматочки і подавати до столу з улюбленим соусом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Закуска Гніздечко ластівки