Телятина в білому вині з морквою і чорносливом

Телятина в білому вині з морквою і чорносливом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вишукане м’ясне блюдо з телятини в білому вині рекомендується подавати з гарніром з розсипчастого ароматного рису.

Інгредієнти

біле сухе вино – 200 мл
суміш сушених прованських трав – за смаком
прянощі для яловичини (для м’яса) – за бажанням
рафінована олія рослинна будь – 50 мл
теляча вирізка – 700 г
великий чорнослив без кісточок – 60г
морква – 80 г
лавровий лист – за смаком
солодкий цибуля – 1 головка
мелений перець рожевий – 4 г
сіль харчова – за смаком

Як приготувати Телятина в білому вині з морквою і чорносливом