Для початку розкладаємо лаваш і змащуємо майонезом.
Готуємо начинку майбутньої шаурми: крабові палички нарізаємо довгими смужками, помідори нарізаємо часточками, натираємо сир, готуємо креветки.
Викладаємо спочатку листя салату, потім крабові палички і додаємо зверху трохи солі, далі в хід йдуть крабові палички і присипаємо тертим сиром. Останніми кладемо креветки. Готову начинку поливаємо зверху кетчупом, майонезом змішаним з (2:1 -майонез/кетчуп).
Загортаємо лаваш, акуратно вміщуючи начинку і не даючи їй «вилізти» назовні.
За бажанням, шаурму можна підсмажити на заздалегідь змащеній маслом сковороді до утворення скоринки. Приємного апетиту!