Курячу грудку нарізати поперек волокон шматками товщиною 1 див Обмазати соєвим соусом і залишити промаринуватися 5 хв.
Овочі підготувати до обжарке. Готуватися вони будуть на максимальному вогні, при постійному перемішуванні, тому ріжуться як можна тонше. Моркву, перець і баклажан нарізати вздовж, тонкою локшиною. Лук ріжеться півкільцями.
Імбир, чилі і часник дрібно нарізати.
Маринована грудка обсмажується на олії до готовності з 2 сторін по 2-3 хвилини з кожного боку і відкладається в сторону.
На сковороду при необхідності додається масло. Обсмажується часник і імбир, гострий перець 1-1,5 хв.
Висипається сичуанськой перець і прогрівається 30 сек.
Викладається цибулю і моркву, смажиться 1,5 хв.
Через 2 хв кладеться баклажан. Ще через 2 хв. болгарський перець. Дати йому просмажиться 1 хв.
Влити спочатку соєвий соус, проварити 1 хв.
Покласти соус хойсин.
У сковороду повертається м’ясо і вливається 100 мл води.
Обсмаживши 3 хв. Страву викласти на тарілку до гречки, і посипається кунжутом.