Дуже ароматне куряче філе. Можна подавати на будь-який випадок.
Інгредієнти
Борошно пшеничне – 3 столові ложки | |
Кориця мелена – 1/2 чайної ложки | |
Масло вершкове – 50 гр. | |
Масло рослинне – 4 столові ложки | |
Вершки – 100 мл | |
Сметана – 1 стакан | |
Коріандр цілий – 1 столова ложка | |
Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
Каррі – 1 столова ложка | |
Кардамон мелений – 0,5 столової ложки | |
Чікен масала – 1 столова ложка | |
Купкума – 0,5 столової ложки | |
Кардамон зелений – 3 шт. | |
Імбир мелений – 1 столова ложка | |
Сіль – за смаком | |
Помідори черрі – 200 гр. | |
Печериці свіжі – 0,5 кг. | |
Часник – 5-6 зубчиків | |
Філе куряче – 2 шт. | |
Цибуля червоний – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. |
Як приготувати Куряче філе з грибами
Сторінка: 1 2