Смажені курячі стегенця

Курячі стегенця смажені на сковороді.

Інгредієнти

Курячі стегна – 3 шт
Соєвий соус – 50 гр
Часник – 1 зубчик
Паприка – 10 гр
Майонез – 50 гр
Перець – За смаком

Як приготувати Смажені курячі стегенця

Рецепт соковитих курячих стегенець, маринованих в спеціях і смажених на соняшниковій олії.

Покроковий рецепт

Беремо курячі стегна, паприку, соєвий соус, майонез, часник і масло для смаження. (Спеції можна додавати різні, з куркою так само добре поєднуються базилік і розмарин).

Змішуємо соєвий соус зі спеціями (сіль можна не додавати, так як соєвий соус досить солоний), додаємо майонез, видавлюємо часник, добре перемішуємо і маринуємо стегенця не менше 30 хвилин.

Розігріваємо олію на сковороді і викладаємо стегенця. Смажимо на середньому вогні.


Кожна сторона смажиться близько 5 хвилин. Для того, що б перевірити на готовність досить проткнути м’ясо зубочисткою або виделкою. М’ясо має бути м’яким і без ознак крові.

Готово! Можна подавати до столу з будь-яким гарніром ! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Святкова соковита курочка з хрустким картоплею в духовці