Курка фарширована яблуками, запечена в духовці

Курка фарширована яблуками, запечена в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Перевірений часом, давно прижився на нашій кухні рецепт – запечена курка з яблуками.

Інгредієнти

Курка – 1 шт.
Зелені яблука – 1 -2 шт.
Гірчиця – 2-4 ст. л.
Мед – 2-4 ст. л.
Мелений чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком
Приправа – за бажанням для курки

Як приготувати Курка фарширована яблуками, запечена в духовці

Перевірений часом, давно прижився на нашій кухні рецепт – курка з яблуками, запечена в духовці. Курка фарширується фруктами і запікається цілком. Щоб скоринка у курки вийшла хрусткою, в кінці готуйте курку на гриль-режимі хвилин 5-10.

Таку курку можна приготувати на будь-яке торжество або на новий 2018 рік! Адже настає рік собаки і м’ясо на столі має бути обов’язково. Рецепти з покроковим фото – відмінне підмога в готуванні.

Покроковий рецепт


Яблуко (краще взяти зелене кисло-солодке) очистити від серцевини, нарізати кубиками середнього розміру.

Курку (цілу) помити, обсушити серветкою. Натерти сіллю, гірчицею, перцем і приправою зовні і всередині.

Тушку наповнити шматочками яблук.

Зашити, зв’язати їй ніжки, щоб вони не розповзлися в духовці. Запікати в духовій шафі близько 1,5 годин (температура 180 С).

Виходить ніжна, з хрусткою скоринкою, курка. Розірвати, подавати до столу. Приємного апетиту!