Фаршировані запечені кабачки з курячим філе

Фаршировані запечені кабачки з курячим філе – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фаршировані кабачки ідеальне блюдо для тих, хто стежить за фігурою, дуже смачно і мало калорійні.

Інгредієнти

Кабачок – 1 кг
Куряча грудка – 300 гр
Яйце – 2 шт
Цибуля – 1 шт
Часник – 2 зубчики
Спеції – за смаком
Сіль – 1 ч. ложка
Сметанний соус з грибами – 2 ст. ложки
Майонез – 1 ст. ложка
Масло – для змащення противеня

Як приготувати фаршировані Запечені кабачки з курячим філе

До початку приготування кабачок очистіть від шкірки, наріжте його кільцями товщиною не більше 1 см і вийміть серединки.

Покроковий рецепт

Приготування. Колечка кабачків викладіть на змащене маслом деко, посоліть і поставте на 15-20 хвилин у духовку, температура 130-150 градусів.

Поки колечка кабачка готуються, займіться фаршем. Курячу грудку наріжте на маленькі кубики. Додайте в м’ясо дрібно нарізану цибулю, пригнічений часник, сіль, перець і два яйця. Добре перемішайте інгредієнти і залиште на 10 хвилин, щоб м’ясо просякнув і стало соковитим.

Приготуйте майонезний соус або використовувати готовий. Грибний соус ідеально підходить до цього блюда. У дві столові ложки грибного соусу додайте одну ст. ложку майонезу і розведіть водою до консистенції кефіру.

Кабачки по закінченню 20 хвилин вийміть з духовки і заповніть серединки підготовленим фаршем. Відправте назад в духовку ще на 15-20 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб кабачки не підгоріли.

За 5 хвилин до готовності залийте фаршировані кабачки підготовленим соусом.

Дочекайтеся готовності страви можна подавати до столу.