Курка шматочками по-азійськи на сковороді

Курка по-азійськи не тільки занурить Вас в східну атмосферу, але і наситить, наповнивши енергією на весь день.

Інгредієнти

Куряче філе – 380 г
Соєвий соус – 2 столові ложки
Корінь імбиру – шматочок розміром 1 см
Цибуля – 50 г

Як приготувати Курка шматочками по-азійськи на сковороді

Приготувати таку курочку дуже просто, процес приготування не займає багато активного часу.

Покроковий рецепт

Підготуємо інгредієнти: лук очистимо, курку і імбир.


Почнемо з приготування маринаду. Для цього потрібно імбир натерти на дрібній тертці. А потім додати до нього соєвий соус і добре все перемішати.


Тепер очищаємо куряче філе від зайвого жиру, після куряче філе нарізаємо на великі шматочки, а цибулю – дрібними кубиками або півкільцями. Хто як любить.

Відправляємо цибулю, курку і маринад в пластиковий пакет, гарненько все перемішуємо і залишаємо все це маринуватися в холодильнику на 30 хвилин.


Через півгодини відправляємо курку на розпечену антипригарну сковороду без масла. Обсмажуємо, постійно помішуючи, протягом 10 хвилин до готовності курки.

Такий курочкою можна доповнювати будь-який гарнір або використовувати в якості основи салату. Пробуйте і експериментуйте. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Шматочки курки, смажені в томатному соусі