Маринований курча тютюну, на сковороді під пресом

Маринований курча тютюну, на сковороді під пресом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо смачного курчати під пресом на сковороді гриль. Попередньо м’ясо птиці замаринуем в кисло-солодкому соусі.

Інгредієнти

курча або молода курочка – 1 тушка
для маринаду:
соєвий соус – 3 ст. ложки
лайм – 1/2 плоду або за смаком
базилік сушений – 1/2 ч. ложки
сухий часник – 1/2 ч. ложки
сіль – за смаком
мелений чорний перець – за смаком
мед – 1 ст. ложка або за смаком
рослинне масло – 2 ст. ложки для смаження

Як приготувати Мариновану курча тютюну, на сковороді під пресом