Рагу з курячої грудки з кабачками і капустою

Рагу з курячої грудки з кабачками і капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Наивкуснейшее страва з овочів, яке доповнено шматочками курячого філе і нашаткованої капусти. Приготуйте таке рагу і ви!

Інгредієнти

Грудка куряча – 300 гр
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Перець болгарський – 1 шт.
Молодий Кабачок – 1 шт.
Капуста білокачанна – 200 гр
Масло рослинне – 40 мл
Паста томатна – 1 ст. л.
Сіль – за смаком
Кріп – за смаком

Як приготувати Рагу з курячої грудки з кабачками і капустою

У нашому рецепті використовується така частина курочки як грудка. Курячий продукт ми наріжемо шматочками, підсмажимо в рослинному маслі, а потім доповнимо з нарізкою овочів і білокачанної капусти. Овочеве рагу різноманітить ваш буденний раціон.

Покроковий рецепт

Курячу грудку промиваємо, обсушуємо паперовим рушником. Нарізаємо курячу грудку шматочками. Прогріваємо в каструлі рослинне масло, яке потім перекладаємо курячу нарізку. Трохи присаливаем, підсмажуємо, пару раз перемішуючи.

Нарізаємо паралельно перець болгарський смужками, цибулю – шматочками. А ось моркву для рагу натремо. Овочеву нарізку перекладаємо до курячих шматочків. Продовжуємо мучити інгредієнти разом.

Молодий кабачок очищаємо від тонкої шкірки. Нарізаємо кубиками кабачок, які перекладаємо відразу в каструлю до решти інгредієнтів страви.

Капусту шаткуємо, додаємо в каструлю.

Ще досолює і додаємо томатну пасту. Перемішуємо.

Тушкуємо овочеве рагу з куркою і капустою до готовності всіх інгредієнтів. Склад рагу доповнюємо подрібненою зеленню. Приємного всім апетиту!