Курячі стегна з картоплею, запечені в духовці

Курячі стегна з картоплею, запечені в духовці готуються протягом 30 хвилин. Дуже смачно і швидко

Інгредієнти

Курячі стегна – 2 шт.
Картопля – 3 шт. Середньої величини.
Майонез – за смаком
Сир (використовували Голландський) – жменю тертого
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Для соусу:
Майонез – за смаком
Томатна паста – за смаком
Часник – 2-3 зубчики

Як приготувати Курячі стегна з картоплею, запечені в духовці

Готується протягом 30 хвилин. Нічого складного.
А виходить смачно і ситно.

Потрібно:
Курячі стегна – 2 шт. (це стегенце, тільки не весь, а тільки половина, та яка не крайня)
Картопля – 3 шт. Середньої величини.
Майонез
Сир (використовували Голландський)
Сіль
Перець

Для соусу:
Майонез
Томатна паста
Часник – 2-3 зубчики

Покроковий рецепт

Як готувати:
Куру моєму, натираємо сіллю, перцем. Відкладаємо.
Картоплю ретельно миємо, так як чистити її не потрібно. А скрипіти піском на зубах задоволення ще те.

Ріжемо картоплини уздовж. Виходять у нас 6 половинок. Красивих і чудових.
Гріємо духовку до 180-200 градусів.

Беремо деко.
На нього викладаємо картоплю. Шкіркою вниз, зрізом вгору. Солимо, перчимо, змащуємо майонезом.
Курку добре змащуємо майонезом. Укладаємо поруч з картоплею.

Якщо стегна великі, то можна потикати ножем, щоб швидше пеклися. Інакше може картопля вже приготуватися, а курка усередині бути сирою. Тремо сир На тертці.
І посипаємо зверху і курку та картоплю.

Складаємо це справа хвилин на 20-25 в духовку. Дивитися потрібно просто — протикаємо курку, якщо крові немає, то готово. Дуже смачно і добре. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Куряче філе під сирною шубою