Курино-картопляні котлети

Якщо курячі котлети підготувати і заморозити, то…Приголомшливе вечірній страва готова за лічені хвилини. Вам необхідно їх лише посмажити або запекти в духовці.

Інгредієнти

куряче філе або курячий фарш – 500 г
картопля – 2 бульби
рерчатый цибуля – 1 головка
сіль – за смаком
мелений білий перець – за бажанням
прянощі – за бажанням
масло рослинне – 3 столові ложки для смаження

Як приготувати Курино-картопляні котлети

Щоб приготувати запечені курячі котлети, все, що вам потрібно, це викласти котлети на деко, вистелений фольгою і змащений маслом. Потім запікайте котлети в попередньо розігрітій духовці при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин або поки вони не стануть золотисто-коричневими.

Якщо ви хочете курячі котлети заморозити, просто покладіть їх на піднос, вистелений пергаментним папером і приберіть в морозильну камеру на 3-4 години. Потім витягніть котлетки, зберіть їх всі і перекладіть в пакет для заморожування (зручніше використовувати пакет на блискавці). Зберігайте курячі котлети в морозилці. Ці курино-картопляні котлети можуть зберігатися протягом 3 місяців. Смак котлет не змінюється, навіть якщо вони довго заморожені.

Покроковий рецепт

Підготуйте фарш… Перекладіть у велику чашу.

Картоплю почистіть і натріть на дрібній тертці, перекладіть в сито, щоб стекла зайва рідина. Ріпчасту цибулю почистіть, крупно поріжте, потім подрібніть в блендері. Перекладіть тертий картопля і цибульне пюре в чашу з курячим фаршем.

Тепер необхідно додати спеції. Посоліть за смаком, при бажанні додайте мелений перець. За бажанням, можна додати свої прянощі. Все добре вимішуємо.

У сковороду наливаємо олію і нагріваємо його на сильному вогні. Формуємо котлети у вигляді товстенькою коржі. Обвалюємо котлети в панірувальних сухарях. Викладаємо котлети на розпечену сковороду, прибираючи при цьому вогонь. Смажимо курячі котлетки до золотистого кольору.

Дивіться також:  Котлети з косулі з часником

Потім перевертаємо курино-картопляні котлети і вже під закритою кришкою на слабкому вогні смажимо до готовності.

Подаємо курячі котлети гарячими з улюбленим гарніром і овочевим салатом.