Курино-картопляні котлети

Курино-картопляні котлети – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Щоб приготувати запечені курячі котлети, все, що вам потрібно, це викласти котлети на деко, вистелений фольгою і змащений маслом. Потім запікайте котлети в попередньо розігрітій духовці при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин або поки вони не стануть золотисто-коричневими.

Якщо ви хочете курячі котлети заморозити, просто покладіть їх на піднос, вистелений пергаментним папером і приберіть в морозильну камеру на 3-4 години. Потім витягніть котлетки, зберіть їх всі і перекладіть в пакет для заморожування (зручніше використовувати пакет на блискавці). Зберігайте курячі котлети в морозилці. Ці курино-картопляні котлети можуть зберігатися протягом 3 місяців. Смак котлет не змінюється, навіть якщо вони довго заморожені.

Покроковий рецепт