Ніжні биточки з рибного фаршу чудово підходять для дитячого меню.
Інгредієнти
оливкова або горіхове масло для смаження – 30 мл | |
відбірні яйця курячі сирі – дві штуки | |
філе тріски – 800 г | |
просеянная борошно пшеничне високоякісна для панірування – 60 г | |
тертий пармезан – 150 г | |
білий перець тонкомолотий – 3 г | |
листя салату «Айсберг» – три штуки | |
спеції для рибних страв – 5 г | |
жирні вершки – 20 мл | |
тонкомолота сіль морська – 3 г | |
свіжий рубаний кріп – 20 г | |
гілочки петрушки для оформлення – три штуки | |
невеликі часникові зубці очищені – дві штуки |
Як приготувати Ніжні биточки з тріски з кропом і пармезаном для дитячого меню
Сторінка: 1 2