Котлети по-київськи, запечені в духовці

Котлети по-київськи, запечені в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Котлети по-київськи – не саме легке блюдо, але і не складне

Інгредієнти

Для начинки:
вершкового масла, розм’якшеного – 100 г
часник рубаний – 3-4 зубчики
свіжої петрушки – 1 велика жменька близько ½ склянки нарізаної
свіжий зелений лук – близько ¼ чашки,нарізаний
сіль перець – за смаком
Для котлет:
курячі грудки без шкіри без кісток – 4 великі
сир пармезан – ½ склянки
панірувальні сухарі – 1 чашка
свіжа петрушка, порізана – кілька листочків
яйця курячі – 2 шт.
сіль перець – за смаком
борошно – 1 склянка

Як приготувати Котлети по-київськи, запечені в духовці