Котлети з червоної риби

Вам пропонується рецепт смачних рибних котлет, приготованих на сковороді. Для реалізації рецепта ми взяли горбушу.

Інгредієнти

Риба червона – 500 гр
Цибуля – 0.5 шт.
Борошно – 3 ст. л.
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком
Яйце – 1 шт.
Масло рослинне – 50 мл
Майонез – 1 ст. л.

Як приготувати Котлети з червоної риби

Для того, щоб посмажити рибні котлети, підготуємо інгредієнти за списком. Горбушу слід перед початком готування випатрати, промити, обробити на філе. Для подрібнення риби нам потрібно м’ясорубка, можна скористатися кухонним комбайном. Подробиці приготування котлет з червоної риби в нашому описі з фото.

Покроковий рецепт

Філе горбуші нарізаємо шматочками. Перекладаємо по черзі рибні шматочки в чашу м’ясорубки, прокручуємо. Разом з рибою потрібно подрібнити і ріпчасту цибулю. Його також наріжте на шматочки. Фарш для рибних котлет готовий, продовжуємо далі.

В одержаний у нас рибний фарш розбиваємо одне куряче яйце. Додаємо трохи майонезу.

Слідом до інгредієнтів підсипаємо борошно пшеничне. Не забудьте рибний фарш, приправити за смаком сіллю і поперчити. Можна додати спеціальну приправу для рибних страв.

Добре перемішуємо інгредієнти. Основа для рибних котлет готова.

Формуємо круглі або овальні рибні котлети. Заготовки обвалюємо в борошні.

Розігріваємо на сковороді рослинне масло. Перекладаємо рибні заготовки для обжарювання на сковороду. Смажимо приблизно за 8-10 хвилин з кожного боку на малому вогні.

Смачні, ситні і апетитні котлети з червоної риби готові до подачі на стіл. Супроводити подачу котлет з горбуші можна улюбленим гарніром або овочами! Приємного всім перекусу!

Дивіться також:  Пісні котлети з білокачанної капусти