Філе горбуші нарізаємо шматочками. Перекладаємо по черзі рибні шматочки в чашу м’ясорубки, прокручуємо. Разом з рибою потрібно подрібнити і ріпчасту цибулю. Його також наріжте на шматочки. Фарш для рибних котлет готовий, продовжуємо далі.
В одержаний у нас рибний фарш розбиваємо одне куряче яйце. Додаємо трохи майонезу.
Слідом до інгредієнтів підсипаємо борошно пшеничне. Не забудьте рибний фарш, приправити за смаком сіллю і поперчити. Можна додати спеціальну приправу для рибних страв.
Добре перемішуємо інгредієнти. Основа для рибних котлет готова.
Формуємо круглі або овальні рибні котлети. Заготовки обвалюємо в борошні.
Розігріваємо на сковороді рослинне масло. Перекладаємо рибні заготовки для обжарювання на сковороду. Смажимо приблизно за 8-10 хвилин з кожного боку на малому вогні.
Смачні, ситні і апетитні котлети з червоної риби готові до подачі на стіл. Супроводити подачу котлет з горбуші можна улюбленим гарніром або овочами! Приємного всім перекусу!