Пряний ананас і курка в тако

Як приготувати Пряний ананас і курка в тако

Оригінальне блюдо для тих, хто не боїться експериментувати. Ароматна закуска на всі випадки життя перед вами!

400 грам курячого філе;
1 солодка цибулина;
2 зубці часнику;
перець чилі;
паприка;
кмин сушений;
спеції;
50 мл ананасового соку;
Кукурудзяні коржі;
авокадо;
зерна граната;
кінза;
сік лайма.

1. В окремій ємності змішайте курку, цибулю, часник, чилі, паприку, кмин, сіль, перець чилі, ананасовий сік і ананас.
2. Протягом двадцяти хвилин готуйте на вогні.
3. Змішайте нарізану ананас з зернами граната, перцем, кінзою і соком лимона.
4. У тако викладіть курку, ананасову сальсу, сир і авокадо.

Дивіться також:  Смажена курочка з кінзою і часничком