Котлети з курячого фаршу

Котлети з курячого фаршу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже ароматні й соковиті котлетки, сподобаються як дорослим так і дітям.

Інгредієнти

Філе куряче – 1 кг
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Часник – 3 зубчики
Батон – невеликий шматочок
Масло вершкове – 50 гр.
Насіння пажитника – 1 чайна ложка
Перець чорний мелений – 1/2 чайної ложки
Чорний кмин – 1/2 чайної ложки
Коріандр цілий – 1 столова ложка
Сметана – 1 столова ложка
Яйце – 1 шт.
Масло рослинне – 4-5 столових ложок
Зіра – 1/2 їдальні ложки
Паприка мелена – 1/2 їдальні ложки
Куркума – 1/2 їдальні ложки
Молоко – 100 мл
Сіль – за смаком

Як приготувати Котлети з курячого фаршу

Котлети готуються дуже швидко і просто. Інгредієнти доступні практично в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування котлет.


У блендері змішати насіння пажитника, чорний кмин, коріандр, перець чорний мелений, куркуму, паприку, зіру. Перемолоти.


Куряче філе порізати і перекрутити на м’ясорубці на фарш.

Сухий батон замочити в теплому молоці.

Часник перекрутити на м’ясорубці до фаршу.

Тугіше процедуру проробити з цибулею.

З батона віджати зайве молоко і теж перекрутити до фаршу.

Додати до фаршу яйце, сметану, мелені спеції і вершкове масло. Посолити. Добре розім’яти.


Розігріти в сковороді олію, сформувати котлети і обсмажити до готовності з двох сторін на середньому вогні.


Котлети з курячого фаршу готові. Подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!