Інгредієнти для цієї страви можна з легкістю знайти в будь-якому магазині. Приготування не потребує багато сил і часу. Рецепт не містить сіль.
Інгредієнти
Шлунки курячі – 0,5 кг. | |
Печериці свіжі – 4 шт. | |
Корінь імбиру свіжий – 50 гр. | |
Цибуля ріпчаста – 3 головки | |
Часник – 5 зубчиків | |
Перець гострий – 1 стручок | |
Кінза – 1 пучок | |
Зіра – 1 столова ложка | |
Соєвий соус – 80 мл | |
Перець чорний мелений – 0,5 чайної ложки | |
Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
Кмин цілий – 0,5 столової ложки | |
Кориця мелена – 1/2 чайної ложки | |
Масло рослинне – 3 столові ложки | |
Мед – 1 чайна ложка | |
Бульйон від варіння шлунків – 0,5 склянки |
Як приготувати Курячі шлунки по-тайськи
Сторінка: 1 2