Курячі шлунки по-тайськи

Курячі шлунки по-тайськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти для цієї страви можна з легкістю знайти в будь-якому магазині. Приготування не потребує багато сил і часу. Рецепт не містить сіль.

Інгредієнти

Шлунки курячі – 0,5 кг.
Печериці свіжі – 4 шт.
Корінь імбиру свіжий – 50 гр.
Цибуля ріпчаста – 3 головки
Часник – 5 зубчиків
Перець гострий – 1 стручок
Кінза – 1 пучок
Зіра – 1 столова ложка
Соєвий соус – 80 мл
Перець чорний мелений – 0,5 чайної ложки
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Коріандр мелений – 1 столова ложка
Кмин цілий – 0,5 столової ложки
Кориця мелена – 1/2 чайної ложки
Масло рослинне – 3 столові ложки
Мед – 1 чайна ложка
Бульйон від варіння шлунків – 0,5 склянки

Як приготувати Курячі шлунки по-тайськи