Відбивні котлети Кордон Блю із сиром і шинкою

Відбивні котлети Кордон Блю із сиром і шинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відбивні котлети “Кордон Блю” із сиром і шинкою за даним рецептом готуються з курячого філе. Котлети виходять соковитими і дуже смачними.

Інгредієнти

куряче філе без шкірки – 3 штуки
будь-яке рослинне масло – 50 мл для смаження
гірчиця – одна чайна ложка
перець крупного помелу чорний – за смаком
морська сіль – за смаком
куряче яйце – 1 штука
сухарики пшеничні мелені – шість ст. ложок для панірування
просеянная борошно пшеничне – чотири столові ложки самого кращого гатунку

Як приготувати Відбивні котлети “Кордон Блю” із сиром і шинкою