Паелья по-іспанськи з мясом і морепродуктами

Паелья по-іспанськи з мясом і морепродуктами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо вам набрид просто рис, можна спробувати приготувати рис з м’ясом і морепродуктами по-іспанськи.

Інгредієнти

Помідори – 200 г
Червоний перець – 1 солодкий червоний перець
Куряче м’ясо – 150 г
Яловичина – 150 г
Мідії – 150 г
Кальмари – 150 г
Морква – 1
Селера – 1 пучок
Ріпчаста цибуля – 1
Часник – 1-2 зубчики
Оливкова олія – 2-3 ст. л.
Рис – 1 склянка
Бульйон – 1 л
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Шафран – на смак
Паприка – 1-2 ч. л.
Сік лимона – за смаком

Як приготувати Паелья по-іспанськи з м’ясом і морепродуктами