Горіховий соус доповнює курячу печінку дуже цікавим смаком. Рецепт цієї страви привезений з Індії.
Інгредієнти
Печінка куряча – 500 гр. | |
Борошно – 3 столові ложки | |
Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
Масло вершкове – 50 гр. | |
Масло рослинне – 3 столові ложки | |
Кардамон зелений – 5-7 шт. | |
Чікен масала або приправа для приготування курки – 1 столова ложка | |
Каррі – 1 чайна ложка | |
Часник – 3-4 зубчики | |
Корінь імбиру – 20-30 гр. | |
Сметана – 1 стакан | |
Волоські горіхи (очищені) – 0,5 склянки | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Печінка куряча в горіховому соусі
Сторінка: 1 2