Котлети з курячого фаршу

Котлети з курячого фаршу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Котлети готуються дуже швидко і просто. Інгредієнти доступні практично в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування котлет.


У блендері змішати насіння пажитника, чорний кмин, коріандр, перець чорний мелений, куркуму, паприку, зіру. Перемолоти.


Куряче філе порізати і перекрутити на м’ясорубці на фарш.

Сухий батон замочити в теплому молоці.

Часник перекрутити на м’ясорубці до фаршу.

Тугіше процедуру проробити з цибулею.

З батона віджати зайве молоко і теж перекрутити до фаршу.

Додати до фаршу яйце, сметану, мелені спеції і вершкове масло. Посолити. Добре розім’яти.


Розігріти в сковороді олію, сформувати котлети і обсмажити до готовності з двох сторін на середньому вогні.


Котлети з курячого фаршу готові. Подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!