Котлети готуються дуже швидко і просто. Інгредієнти доступні практично в будь-якому магазині.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування котлет.
У блендері змішати насіння пажитника, чорний кмин, коріандр, перець чорний мелений, куркуму, паприку, зіру. Перемолоти.
Куряче філе порізати і перекрутити на м’ясорубці на фарш.
Сухий батон замочити в теплому молоці.
Часник перекрутити на м’ясорубці до фаршу.
Тугіше процедуру проробити з цибулею.
З батона віджати зайве молоко і теж перекрутити до фаршу.
Додати до фаршу яйце, сметану, мелені спеції і вершкове масло. Посолити. Добре розім’яти.
Розігріти в сковороді олію, сформувати котлети і обсмажити до готовності з двох сторін на середньому вогні.
Котлети з курячого фаршу готові. Подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!