Курино-картопляні котлети

Курино-картопляні котлети – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуйте фарш… Перекладіть у велику чашу.

Картоплю почистіть і натріть на дрібній тертці, перекладіть в сито, щоб стекла зайва рідина. Ріпчасту цибулю почистіть, крупно поріжте, потім подрібніть в блендері. Перекладіть тертий картопля і цибульне пюре в чашу з курячим фаршем.

Тепер необхідно додати спеції. Посоліть за смаком, при бажанні додайте мелений перець. За бажанням, можна додати свої прянощі. Все добре вимішуємо.

У сковороду наливаємо олію і нагріваємо його на сильному вогні. Формуємо котлети у вигляді товстенькою коржі. Обвалюємо котлети в панірувальних сухарях. Викладаємо котлети на розпечену сковороду, прибираючи при цьому вогонь. Смажимо курячі котлетки до золотистого кольору.

Потім перевертаємо курино-картопляні котлети і вже під закритою кришкою на слабкому вогні смажимо до готовності.

Подаємо курячі котлети гарячими з улюбленим гарніром і овочевим салатом.